Betekenisvol Werk

Betekenisvol Werk!? Wat is betekenisvol Werk en waarom is dit belangrijk?? Deze vraag hebben wij ons als Vebego gesteld. Maar belangrijker vinden wij wat werken voor jou betekent! Betekent het dat je plezierig samenwerkt met je collega’s, je aandacht krijgt van je leidinggevende of dat jij je als vakman of –vrouw kan ontwikkelen. En weet je eigenlijk waarom je het werk doet?

Vragenlijst

Doe mee aan het onderzoek Betekenisvol Werk en maak jouw werk en dat van je collega’s nog betekenisvoller. Via onderstaande login kom je bij de vragenlijst van Betekenisvol Werk. We hebben de vragenlijst kort gehouden en het kost slechts 10 minuten van je tijd. De uitkomsten betekenen voor jou en voor Vebego veel omdat wij samen met de uitkomsten aan de slag gaan. Deze vragenlijst is anoniem.

Inloggen vragenlijst

Dashboard

Via deze login kom je in het dashboard waarin de verzamelde gegevens van jouw bedrijf zichtbaar zijn. Dit is alleen toegankelijk voor de geautoriseerde personen binnen Vebego. De gegevens zijn geaggregeerd op het besproken niveau zodat de anonimiteit van de gegevens van jouw medewerkers is gewaarborgd.

Inloggen dashboard

Wat kunnen wij voor jou doen?

Om beter inzicht te verkrijgen in wat werk voor jou betekent en hoe wij als werkgever hier beter op kunnen inspelen is een vragenlijst ontwikkeld. Deze vragenlijst is ontwikkeld door collega’s van de werkvloer en wetenschappers. Met de resultaten kunnen we beter inspelen op wat er speelt op de werkvloer en wat jij en je collega’s belangrijk vinden. Wij hebben de ambitie om samen met jouw het werk betekenisvoller te maken.


Aandacht en betrokkenheid van je leidinggevende

Ontwikkeling vakmanschap

Goede randvoorwaarden

Weten waarom je het werk doet

Betekenisvol werk

Plezierig samenwerken

Contact

Indien je vragen hebt over Betekenisvol Werk en de vragenlijst dan kun je contact opnemen via Inge Dilven .